HJÄLP SOM FUNGERAT MOT KOLIK

Vi får stötta föräldrar som kämpar med spädbarnskolik när allt känns hopplöst, och vi tröttnar aldrig på att höra deras stories. De berättar om hur familjen sakta men säkert börjat fungera igen när behandlingen mot kolik verkligen hjälpt. Glädjen har kommit tillbaka och nu orkar de lika mycket som alla andra trötta småbarnsföräldrar.

Deras före och deras efter inspirerar oss att fortsätta sprida kunskap om kolik.

VI KÄNDE FÖRTROENDE DIREKT

“Vår älskade lilla Abbe, så efterlängtad. Inte minst av sin storebror Sigge.
Men han fick en tuff start. Problem med magen, in och ut från sjukhus, vi testade allt. Sömnlösa nätter, han var så ledsen och vi kände oss så hjälplösa.
Då fick vi höra talas om “Kolikhjälpen” och Johanna, denna fantastiska Johanna. Hon SÅG Abbe. Hon tog emot oss med öppna armar, satte sig ner i lugn och ro och faktiskt förklarade vad kolik är. Så hjälpsam, lugn och kunnig. Vi kände förtroende direkt. Efter 5 behandlingar med akupunktur fick vi en helt ny Abbe. En glad och harmonisk kille. Vi är så tacksamma och vill rekommendera alla föräldrar som kämpar för sina barn med kolik att vända sig hit.”
– Abbes föräldrar
STORIES

HOLLIE HADE INTE ONT LÄNGRE

“En vän berättade om Kolikhjälpen och det blev vår räddning. Vi trodde att den första tiden med vår lilla Hollie skulle bli den bästa, men det blev den tuffaste. Tack vare Johanna på Kolikhjälpen vände det och sen blev det så himla bra. Johanna var vår räddare i nöden. Det är jobbigt att se sitt barn ha så ont och inte kunna göra något, så när vi fick veta att Kolikhjälpen fanns så tvekade vi inte en sekund. Vi såg resultat på våran lilla Hollie redan efter några behandlingar och efter åtta behandlingar märkte vi att allt skrik var borta. Hollie hade inte ont längre. Vi blev världens lyckligaste föräldrar när vi såg att vårt älskade barn mådde så mycket bättre.”
– Hollies föräldrar

STORIES

ACCEPTERA INTE ATT STÅ UT

“Lilla Tova fick en tuff start, hon förlöstes med urakut kejsarsnitt i vecka 36+5.
När hon sen kommit “ikapp sig” kom koliken. Det blev en mindre livskris för resten av familjen. En bebis som var otröstlig och föräldrar som var trötta och ledsna.

Råden på BVC var magdroppar, minifom, babymassage och “håll ut tills hon är 3-4 månader”. Ingen tröst för uppgivna föräldrar som mer eller mindre isolerade sig hemma. Sen hittade jag Johanna på Kolikhjälpen. Vilken fantastisk människa! Så mycket råd, information och stöd på vårt möte hade jag inte fått under alla veckor på BVC.

5 behandlingar senare har vi inte haft en enda kolikkväll på snart en vecka!
Det enda som har hjälpt oss och något jag verkligen rekommenderar. Acceptera inte att “stå ut” kväll efter kväll med skrikande bebis. Hjälp som fungerar finns att få. En lugnare bebis som direkt föll in i vardagsrutiner ledde till lugnare föräldrar som kunde njuta av bebistiden, som man ska! Tack underbara Johanna för att du hjälpt oss genom en livskris!”
– Tovas föräldrar

STORIES