KIROPRAKTORBEHANDLING

En del spädbarn med kolik har behov av kiropraktorbehandling, som ett komplement till akupunkturen ingår därför besök hos Kiropraktorcentrum. De har specialkunskap som gör dem till det självklara valet vid behandling av bebisar.

BEHANDLA SPÄDBARN

Att födas är en av de mest påfrestande händelserna i livet. Fysiskt utsätts barnet för mycket stora påfrestningar där huvud, nacke och skuldror är mest utsatta, men även bäckenet. Det kan leda till obehag och nedsatt rörelse hos bebisen.

En kiropraktor behandlar spädbarn med fokus på att återställa de funktionella problem som kan existera i ryggrad, leder och muskler. Det är ett helt naturligt sätt att hjälpa kroppen. Kiropraktik betyder faktiskt ”att behandla med händerna”.

När kiropraktorn behandlar spädbarn används ett mycket mjukt tryck av fingrar och händer. Trycket kan jämföras med det man kan använda på sitt eget öga utan att känna obehag.

OM KIROPRAKTORCENTRUM

Jonas och Lisa Ann Carlsson driver familjekliniken Kiropraktorcentrum tillsammans. Den värme och närhet som finns i familjen präglar också bemötandet och atmosfären på kliniken.

Paret har gått på en av världens främsta kiropraktorutbildningar, och har många års erfarenhet och kunskap. Jonas har bland annat arbetat på Back in Balance kiropraktorklinik i England, välkänd för behandling av spädbarn. De små är i goda händer med andra ord.

KIROPRAKTIK